Mikä timantti on
Timanttikaupan luonne
Tutkimusvälineet
Hiontamuodot
Laatuluokitus
Paino
Väri
Puhtaus
Hionnan laatu
Jalokivilaboratoriot
Synteettinen timantti
Timantin jäljitelmät
Käsittelymenetelmät
Konfliktitimantit
Ostovinkkejä
Ostaminen internetistä
Kuinka saada näpeilleen
Jalometallit

Palvelun toimintatapa
Mistä lisää tietoa?  

Timantit.com - palvelun toimintatapa

1) Palvelu on tarkoitettu sekä kuluttajille että alan ammattilaisille.

2) Palvelu ei ole sidoksissa yhteenkään etujärjestöön, timanttikauppiaaseen tai kultasepänliikkeeseen, mutta sen sisältämä informaatio ja mielipiteet ovat toki kertyneet vuosien varrella alalla vaikuttavien henkilöiden kautta.

3) Timantit.com ei sisällä maksullisia linkkejä tai bannereita yritysten sivustoille.

4) Yritykset ja yhteisöt voivat luoda linkkejä tähän palveluun omille sivustoilleen. Sopivia bannereita löydät täältä. Uskomme, että ikävimmät toimintatavat omaavat yritykset eivät näin toimi, koska sivustolla vieraileva kuluttaja oppii erottamaan heidät joukosta.


5) Tekstissä mahdollisesti esiintyvät yritysten tai rekisteröityjen tuotemerkkien nimet eivät ole mainoksia tai suosituksia. Niiden kirjaaminen on nähty välttämättömäksi riittävän laajan informaation välittämiseksi kuluttajalle.

6) Timantit.com varjelee käyttäjiensä yksityisyyttä 100%. Emme koskaan luovuta mahdollisesti antamiasi yhteystietoja kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi.

7) Timantit.com-palvelun kehittäjät ja ylläpitäjät vetäytyvät kaikista välittömistä ja välillisistä vastuista palvelussa esitettyjen tietojen aiheuttamista taloudellisista menetyksistä tai vahingoista. Jos havaitset virheen, ilmoitathan siitä ystävällisesti palautelomakkeella.


8) Pyydäthän luvan sisällön lainaamiseen :-) Se onnistuu helposti täältä.
Powered by Foral Design EasyPages Pro